Trappen

Trappen


Ontdek de Diverse Stijlen van Trappen bij Timmerfabriek Hilberink


Bij Timmerfabriek Hilberink begrijpen we dat de keuze van de juiste trap essentieel is voor het ontwerp en de functionaliteit van uw huis. Trappen worden bepaald door de afmetingen en de indeling van een ruimte, en wij bieden oplossingen die zowel praktisch als esthetisch zijn. Van traditionele bordestrappen, ideaal voor ruimere woningen, tot moderne ontwerpen met een onder- of bovenkwart die in kleinere, hedendaagse ruimtes passen. Door recente wijzigingen in het bouwbesluit zijn onze trappen comfortabeler en 'luier' geworden, wat meer loopcomfort biedt.

trap 2
trap
Ontwerp zonder titel (12)
Ontwerp zonder titel (11)

Kies de Perfecte Trap voor Uw Ruimte

Open trappen zijn populair in nieuwe huizen omdat ze een gevoel van ruimte behouden. Voor ruimtes waar onder de trap een kastruimte of toilet gepland is, bieden we robuuste dichte trappen. Onze trappen zijn beschikbaar in diverse houtsoorten, waaronder vuren, grenen, mahonie, Amerikaans eiken en essen. Of u nu zachthout of hardhout verkiest, wij bieden opties die de duurzaamheid en esthetiek van uw ruimte versterken.


Maatwerk en Persoonlijk Advies op Afstand

Hoewel we geen fysieke showroom hebben, staan onze deskundigen klaar om u via telefoon of e-mail te adviseren over onze producten en de beste keuzes voor uw project. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een trap die aansluit bij een klassieke stijl of juist een moderne uitstraling heeft, wij kunnen u helpen de perfecte match te vinden.


Innovatieve Combinaties: Hout en Metaal

Ontdek ook de mogelijkheid van trappen die hout met metaal combineren voor een opvallende, moderne look. Bij Timmerfabriek Hilberink draait alles om maatwerk en persoonlijke service. Uw wensen en voorkeuren zijn onze prioriteit, en we streven ernaar elke trap perfect aan te laten sluiten op uw levensstijl en interieur.


Duurzaamheid en Onderhoudsgemak

Onze trappen zijn niet alleen stijlvol maar ook gebouwd om lang mee te gaan, met weinig onderhoud voor jarenlang plezier en functionaliteit.